Historisk Søndagssalon - 1968

Ryttergårdens stuehus, Ballerup

søn 03 jun 2018 14:00

I anledning af 50-året for ungdoms- og studenteroprøret inviterer museet og Ballerup Historiske Forening til søndagssalon, hvor vi kommer rundt om emnet og tiden via musikken. I 1968 kulminerede ungdomsoprøret, der var et oprør med mange retninger og ønsker. Historiker Morten Lander Andersen starter eftermiddagen med foredrag, der giver et anderledes og muligvis bevidsthedsudvidende syn på oprøret. Bagefter spiller og synger Mette Marckmann og Øjvind Ougaard protestsange fra tiden. Der er mulighed for at synge med. Undervejs bydes der på forfriskninger og museumsbesøg. Sted: Stuehuset på Ryttergården.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop